Over Mr. & Mr.

 Hallo, wij zijn Mark en Ramon. Onze voorliefde voor lekker eten, gezelligheid -en goede wijnen delen we al sinds 1994. Uitgaan was nooit echt aan ons besteed. Liever nodigden we een aantal vrienden uit en kookten voor hen bij ons thuis.  Het voeren van interessante gesprekken onder het genot van een goed glas wijn en lekker eten, daar hebben we altijd intens van kunnen genieten. 

Mijn man en ik hebben elkaar in 1994 leren kennen tijdens de Duitse première bezetting van de musical 'Miss Saigon'. Sindsdien hebben we in verschillende Stella Producties gestaan en na een faillissement in 1999 nam Joop van den Ende het over. Het was een prachtige tijd, maar naarmate we ouder werden groeide ook de onzekerheid van ons artiestenbestaan. Daarom besloten we in 2014 het roer helemaal om te gooien en verhuisden naar mijn geboortestad Sneek in Friesland. 


We geven zangles, masseren, werken als mantelzorger en sinds 2020 hebben we er een kleinschalige catering bij. Wat we ook doen of ooit hebben gedaan, het begint allemaal vanuit een passie. Voor onze gasten koken, gastheren spelen en tevens voor hen zingen? Het is een cadeautje, elke avond weer!